Activiteiten 2018

20 en 21 oktober onze jaarlijkse tentoonstelling.
Een geslaagde editie van onze tentoonstelling waar onze leden hard hebben gewerkt. Ook een dank aan onze sponsors, door hen hebben we onze tentoonstelling kunnen waarmaken.
De uitslag is ook gekend. Klik HIER om deze te zien.

5 en 6 mei 2018 was het de dag van de amateurkunstenaar.
Ook fotoclub IRIS was van de partij met foto’s.
De cultuurprijs 2018 is ook uitgedeeld, deze keer aan GA&DC. Proficiat aan de mensen die hard werken om onze geschiedenis vast te leggen en te verzamelen…

Foto, Luc Fillet

29 april 2018 – Eetdag Fotoclub IRIS
Onze fotoclub heeft op zondag 29 april onze eetdag gehouden. Er is toch wel wat volk op af gekomen. U vindt hier wat sfeerfoto’s van het gebeuren.

Lente-uitstap van 8 april 2018
Om 9.00 u vertrokken we met een busje en 7 personen richting Nederland.
Onze eerste stop was Yerseke waar we in de haven op zoek gingen naar interessante voorwerpen ( boten, sleepnetten, enz.)
Na de eerste wandeling zijn we even gestopt om alle dorstigen te laven. Het was er gezellig dus zijn we meteen blijven zitten en hebben lekker gegeten.
Nadien zijn we naar Vlissingen getrokken waar skylines, strandhuisjes, strandtaferelen, vijvers en natuur aan bod kwamen.
Natuurlijk met een tussenstop want van wandelen, foto’s trekken en het warme weer krijg je dorst.
Als afsluiter van onze fijne dag zijn we met zijn allen in de Pallieterhoeve beland voor een avondmaal.

22/03/2018 – Op regelmatige basis worden er workshops gegeven door een van de leden of door externe mensen. Dit maal was het onderwerp van de workshop bokeh.
Interessant, doordacht gegeven en met veel voorbeelden en ook met een “doe” stuk erbij. De leden konden zelf experimenteren met bokeh en hoe dit effectief werkt.

04/01/2018 – Nieuwjaarsdrink bij Fotoclub IRIS
Meestal zijn we wel met serieuze dingen bezig maar soms moet men zich ook eens laten gaan… een kleurrijke bende. Allemaal mensen die zich engageren om bij te leren, mooie foto’s maken en er plezier aan beleven.
Klik op de foto om alle foto’s te zien.