Activiteiten 2019

14 juni 2019 Doe avond Silhouet fotografie. Een doe avond zoals we er veel doen.
Altijd plezier, altijd bijleren, altijd gezellig en iedereen kan zijn ding doen.

18 mei 2019 – Rockparty café van het Café Het Verschil in Betekom
Dag 2

17 mei 2019 – Rockparty café van het Café Het Verschil in Betekom
Dag 1

12 mei 2019 – Lien, onze winnaar van de selfie wedstrijd voor de scholen is langs geweest voor haar shoot met haar familie.
Het is een zeer geslaagde en plezante belevenis geweest voor haar en haar familie.
Nog eens proficiat met haar prijs en hier wat foto’s van deze heerlijke dag…

21 april 2019 – Lenteuitstap naar Kasteel van Groot Bijgaarden en het Hallerbos
Veel bloemen gezien, ja een lente uitstap is voor de lente op de gevoelige plaat vast te leggen. Met een busje naar ginder, iedereen vrolijk en iedereen kon zijn ding doen.
Zelfs al was niet iedereen goed te been we maken het beste ervan.

10 maart 2019, uitstap met de club naar de Efteling (NL).
Niet bepaald het beste weer gehad, code rood, regen veel wind maar vooral veel plezier en leute. En toch wel een paar mooie foto’s geschoten. Eindresultaat?
Iedereen was doorregent, uitgevlogen maar voldaan en een leuke dag gehad. Wat moet een mens meer hebben… 🙂

4 januari 2019 – Nieuwjaarsreceptie
We hebben het nieuwe jaar ingezet met een spetterende receptie, veel plezier, drank, muziek en goede sfeer. Bijna alle leden waren aanwezig en dat heeft gezorgd voor een full house.
Wat sfeerbeelden kan je hier zien + zelfs een film gemaakt door een van de leden, waarvoor onze dank.

Nieuwjaarsreceptie bij Fotoclub IRIS Vzw